Headerphoto

Partners


 

1930. Charles Valcke richt een werkplaats op voor de productie van kleine betonproducten, vooral voor de modernisatie van de landbouw. Wanneer in die sector en de industrie gaandeweg ook naar betonnen prefabloodsen wordt gevraagd, reageert Valcke hier meteen op met een gedegen technologische kennis. 18.000 realisaties later is NV Valcke Prefab Beton een hoofdspeler in de betonwereld.

Vandaag. Valcke stelt intussen zowat 400 werknemers tewerk, beschikt over een fabriek van 25 ha groot, en maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken om een constante topkwaliteit af te leveren. En toch is het bedrijf heel menselijk gebleven, met een onmiskenbaar accent op klantencontact en een persoonlijke betrokkenheid bij elk bouwproject.

 

Rodenbachstraat 72

B-8908 Vlamertinge/België
Tel: 057/20 25 01057/20 25 01
Fax: 057/20 38 14
E-mail: info@valcke-prefab.be


Ardeel.

Met fierheid kunnen we een bijna 80-jarig generatieopvolging Ardeel voorleggen. Het verhaal begon in 1938 met de grootvader van Dirk Ardeel.. In 1993 wordt BVBA Ardeel Dirk opgericht.  De familiale trend blijft zich in de toekomst verder zetten. Zowel de zoon, Nick, als schoonzoon, Dominique, zijn gepassioneerd om mee te draaien binnen het bedrijf. Nick heeft de knowhow om projecten op een professionele manier te coördineren en Dominique heeft zich opgewerkt tot werfleider. De firma kende een groeiende trend waardoor extra medewerkers genoodzaakt waren voor het verder kwalitatief afleveren van diensten. Zes mensen die het goed met elkaar kunnen vinden en die voor een stabiele organisatie zorgen. Rond deze sterke basis van ons bedrijf hebben we door de jaren heen ook een sterk en loyaal team gecreëerd van 16 extra medewerkers welke instaan voor de uitvoer van alle werken. Hierdoor is BVBA Ardeel Dirk in de mogelijkheid om een excellente service aan te bieden. Ardeel is gestart met kleinschalige elektriciteitswerken maar uitgegroeid tot een firma met een brede waaier aan competenties met de focus op industriële elektriciteit en netwerkbekabeling.

Op zoek naar huizen of appartementen?
U bent op het verkeerde adres. Wij bieden dit niet aan maar daarvoor kan u terecht bij onze partners