Headerphoto

Wie zijn we

Als vooruitziende ondernemers gingen we aan de slag als projectontwikkelaar om zo onze ambitieuze plannen waar te maken. We creëerden nieuwe opslagplaatsen en kantoorruimtes om blijvende groei te creëren. Zo leerden we de mogelijkheden en valkuilen van projectontwikkeling kennen en kregen meteen de smaak te pakken. Vandaag bundelen we onze ondernemingszin, onze opgedane kennis en kunde om u onze expertise als projectontwikkelaars aan te bieden onder één noemer:

Building Partners.

Wat bieden we?

Omdat we vanuit eigen ervaring weten hoe belangrijk een persoonlijke, individuele aanpak is voor elke klant, willen we daar graag de nadruk op leggen. We luisteren gericht naar uw plannen en bouwen gericht naar de specifieke behoeftes van uw toekomst.

Wij zoeken naar beschikbare gronden en zullen daarbij alle mogelijkheden onderzoeken en benutten. We creëeren verzamelgebouwen voor KMO’s, magazijnen met of zonder showroom, met  of zonder mezzanine, de optie voor een eigen woning.

Wij verzorgen een optimale opvolging van uw projecten! Voortdurend houden we contact met de architect, aannemer en uiteraard met u, als klant, voor een verzekerde uitwerking van de gebouwen naar uw doelstellingen! Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om vergunningen en bijkomende administratie. Wij zorgen voor een optimale verstandhouding met alle betrokken instanties.

Daarom vinden we het belangrijk dat het contact met de klant zo snel mogelijk plaats vindt. Hoe sneller we kennis maken met uw plannen, hoe sneller we de projecten naar uw wens kunnen bouwen en op de behoefte van uw bedrijf kunnen afstemmen.

Overtuigd of nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze realisaties

Op zoek naar huizen of appartementen?
U bent op het verkeerde adres. Wij bieden dit niet aan maar daarvoor kan u terecht bij onze partners